Tilmelding: Rødding Litteraturseminar 2020

  Priser og tilmelding

  Du kan tilmelde dig weekenden på flere måder. Pga. corona-restriktioner er det nødvendigt med en forhåndstilmelding. Vi tilbyder følgende pakker:

  Deltagelse fredag inklusiv forplejning (aftensmad og aftenkaffe)

  Deltagelse lørdag inklusiv forplejning (formiddagskaffe, frokost, eftermiddagskaffe, aftensmad og aftenkaffe)

  Deltagelse søndag inklusiv forplejning (brunch og smurt bolle.)

  Deltagelse fredag-lørdag inkl. forplejning og overnatning (Fredag: aftensmad og aftenkaffe. Lørdag: formiddagskaffe, frokost, eftermiddagskaffe, aftensmad og aftenkaffe.)

  Deltagelse lørdag-søndag inkl. forplejning og overnatning (Lørdag: formiddagskaffe, frokost, eftermiddagskaffe, aftensmad og aftenkaffe. Søndag: brunch og smurt bolle.)

  Fuld deltagelse fredag-søndag inkl. forplejning og overnatning (Fredag: aftensmad og aftenkaffe. Lørdag: formiddagskaffe, frokost, eftermiddagskaffe, aftensmad og aftenkaffe. Søndag: brunch og smurt bolle.)

  Sådan kommer du til og fra Rødding

  Fredag den 28. august: Der er offentlig transport fra Vejen St. til Rødding. Tag toget til Vejen St., så det passer med, at du kan tage bus 177 mod Ribe, der afgår kl. 16.25 og kl. 17.25. Stå af på Rødding Busstation, og få evt. buschaufføren til at pege på højskolen.

  Ankommer du på et andet tidspunkt, kan du tage Flextrafik fra Vejen Station. Kontakt Flextrafik på www.sydtrafik.flextrafik.dk eller telefon 76 608 608 for afhentning. Det koster ca. 75 kr. pr. person.
  Du vil om få dage modtage en betalingsopgørelse, der vil blive sendt til den mailadresse, som du har opgivet. Hvis du ikke har opgivet en mailadresse, får du betalingsopgørelsen sendt med posten.
  Vi glæder os til at byde dig velkommen på Rødding Højskole.