Tilmelding: Familiekursus – uge 29

  Vælg workshop
  Vælg workshop for voksen 2
  KONTAKTPERSON VED SYGDOM EL. LIGN.

  Alle intercitytog fra København til Esbjerg standser i Vejen. På ankomstdagen arrangeres fælles afhentning i Vejen kl. 15.20, og på afrejsedagen fælles kørsel til Vejen kl. 09.35. Pris: 50 kr. hver vej.

  Du vil om få dage modtage en betalingsopgørelse, der vil blive sendt til den mailadresse, som du har opgivet. Hvis du ikke har opgivet en mailadresse, får du betalingsopgørelsen sendt med posten. Vi glæder os til at byde dig velkommen på Rødding Højskole.
  Afbestillingsforsikring: www.er.dk Hvis du ønsker at tilmelde dig ovennævnte kursus, kan du vælge at tegne en afbestillingsforsikring. Vi henviser til Europæiske Rejseforsikring, som gør opmærksom på, at afbestillingsforsikringen skal tegnes samtidig med tilmelding, men inden betaling af depositum. Spørgsmål vedrørende forsikring bedes stillet direkte til Europæiske Rejseforsikring, da det er et privat anliggende mellem kursist og forsikringsselskabet. Kontakt til Europæiske Rejseforsikring: www.er.dk Tlf: 70 10 60 30

   Lyder det som noget for dig?

   Ønsker du mere information, om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du sende os en uforpligtende besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.