Det store kor torsdag aften er sjovt og hyggeligt - men du synes måske det er lidt for nemt, eller at der er for lidt mulighed for at shine når man er så mange. Eller også er der simpelthen stadig ikke nok kor i dit liv.

Vokalensemble

Hører du til dem, der synger andenstemmer på dansegulvet til fester? Synes du, at en fællessang bliver federe, når den er flerstemmig? Det store kor torsdag aften er jo sjovt og hyggeligt – men du synes måske stadig ikke, der er nok kor i dit liv? I Vokalensemble dyrker vi det, der kan lade sig gøre i en mindre gruppe stemmer. Det handler om fed musik, der groover, hvor man bruger stemmen som instrument i en helhed.

Vi skal lege en musikalsk leg som mange synes er fed at se på i virale youtubevideoer – men man kan altså gøre det selv, i virkeligheden, og det er meget skæggere end at se på!

Der er ikke voldsomme krav til, at du skal have lavet noget lignende før, eller synge som Whitney Houston, eller sågar Peter Belli. Dog er det sjovest, hvis man ikke har for svært ved at finde de rigtige toner, og kan holde fast på sin stemme, når de andre synger noget andet (dog er vi gerne op til 3 på den samme stemme).
Vi skal lave et band, så repertoiret er demokratisk. Skal vi synge barbershop? Lave Glee Club? Gå amok i bulgarsk kor, eller gennemleve vores egen Pitch Perfect-komedie?

I Vokalensemble får du indblik i hvad en vokalgruppe kan være, og hvor vidt forskellige muligheder der er, og så skal vi ellers øve nogle numre vi kan synge til caféaften og andre begivenheder.

    Lyder det som noget for dig?

    Ønsker du mere information, om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du sende os en uforpligtende besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.