Undervejs undersøger vi, hvor og hvordan “verdensmusikken” bliver brugt i dag, og hvordan den har videreudviklet sig i takt med tiden og lokale musiktraditioner i verden. 

Verdensmusik & Percussion 

På dette hold kommer vi til at dyrke rytmer, sange og stilarter fra forskellige dele af verden. Verdensmusik er et vidt begreb, men vi fokuserer primært på Vestafrika, Cuba og Brasilien – eventuelt med en afstikker i  det østeuropæiske. Desuden skal vi omkring vores egen “verdensmusik”, nemlig folkemusikken.

Vi kommer til at nørde percussion-teknik i forbindelse med de stilarter, vi dykker ned i. Men teknikken kan ikke gøre det alene. Derfor vil vi også beskæftige os med baggrunden for stilarterne; for eksempel er samba og salsa opstået ud af rytmer, der oprindeligt indgik i religiøse og ceremonielle sammenhænge.

Undervejs undersøger vi også, hvor og hvordan “verdensmusikken” bliver brugt i dag, og hvordan den har videreudviklet sig i takt med tiden og lokale musiktraditioner i verden.

Verdensmusik er et vidt begreb, så der er plads til, at du selv kan byde ind med elementer, hvis du har oplevet musik på en rejse eller lignende, som du kunne tænke dig at dele med andre.

    Lyder det som noget for dig?

    Ønsker du mere information, om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du sende os en uforpligtende besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.