Typografi & Magasin har primært fokus på de trykte medier. Du kommer til at arbejde inden for forskellige grafiske designdiscipliner, som fx plakater, magasiner, zines, logodesign, kampagner og emballage.

Typografi & Magasin

Typografi & Magasin er for dig, som ønsker at blive introduceret til en verden af visuel kommunikation. Gennem øvelser inden for forskellige grafiske designdiscipliner skal vi arbejde både analogt og digitalt på tværs af de to medier.

Typografi & Magasin har primært fokus på de trykte medier. Du kommer til at arbejde inden for forskellige grafiske designdiscipliner, som fx plakater, magasiner, zines, logodesign, kampagner og emballage. Desuden skal vi undersøge, hvordan man skaber gode kompositioner, der både er læselige og har blikfang! Undervejs lærer du også at blive skriftkritisk.

Vi skal også lege med analoge elementer og have fokus på, hvordan du sætter dit personlige præg på dit design! Måske har faget Skriveværksted produceret en håndfuld digte, som skal sættes op. Eller musikerne bruge et nyt cover til en single. Eller vi får lov at sætte Journalistik & Mellemøstens artikler op til et magasin. Mulighederne er mange, når man arbejder med Grafisk design på en højskole fyldt med produktive fag.

Undervejs i forløbet vil du få introduktion til Adobe–programmerne Photoshop, Illustrator og InDesign. Hvis du overvejer at søge optagelse på en af landets designskoler, er det et krav, at du kan orientere dig i netop disse programmer.

Vælger du dette fag, skal du ikke kunne Adobe-programmerne på forhånd – blot have passion for grafisk design.

    Lyder det som noget for dig?

    Ønsker du mere information, om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du sende os en uforpligtende besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.