Vi skal afprøve forskellige tegneteknikker og materialer som blyant, farver, kul, kridt og flydende tusch, og gennem individuel vejledning arbejder vi netop derfra, hvor du står, og udvikler din personlige streg.

Tegning & Croquis

I Tegning & Croquis skal vi lære at se! Se former, så vi kan gengive dem via tegning.

Tegning og croquis er godt at kunne, hvis du vil arbejde med design, men det er også for dig, der ønsker at blive bedre til at tegne. Vi skal afprøve forskellige tegneteknikker og materialer som blyant, farver, kul, kridt og flydende tusch, og gennem individuel vejledning arbejder vi netop derfra, hvor du står, og udvikler din personlige streg.

Vi skal arbejde med klassiske teknikker, fx discipliner som croquis med brug af professionel model, og eksperimentere og lege med alternative teknikker inden for forskellige emner – stilleben, perspektiv, struktur og overflade, lys og skygge, draperinger, natur og arkitektur – og med negativ og positiv form. Vi skal også arbejde i forskellige formater og tegne både stort og småt! Stille og præcist! Vildt og hurtigt!

    Lyder det som noget for dig?

    Ønsker du mere information, om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du sende os en uforpligtende besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.