I det litterære og filosofiske fag “Sure gamle hvide mænd” tager vi de højtråbende herrer på ordet og prøver at forstå de verdensbilleder, der gennem tiden har møbleret kulturkonservatismen.

Sure, gamle, hvide mænd

De er øjensynligt alle steder – fra værtshuset nede om hjørnet til de højest placerede bestyrelseslokaler: De gamle, sure, hvide mænd, der banker i bordet og bander over ungdommens uduelighed, klimaforkæmpernes naivitet og venstrefløjens offermentalitet.

I det litterære og filosofiske fag “Sure gamle hvide mænd” tager vi de højtråbende herrer på ordet og prøver at forstå de verdensbilleder, der gennem tiden har møbleret kulturkonservatismen. Det gør vi ved at læse reaktionens mestertænkere såsom Michel Houllebecq, Marquis de Sade, Thomas Bernhard, Oswald Spengler, Louis Ferdinand Celine, Joris Karl Huysmans og mange flere. Vi diskuterer værkerne og ser, hvad de kan sige os i dag, og hvad vi eventuelt kan lære af dem. Det sender os direkte ind på de identitetspolitiske slagmarker, hvor så mange af nutidens store værdimæssige kampe står. “Sure, gamle, hvide mænd” er et fag, der gennem læsning og diskussion tager direkte favntag med tidsånden.

    Lyder det som noget for dig?

    Ønsker du mere information, om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du sende os en uforpligtende besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.