Er du nysgerrig på, hvad skønlitteraturen for alvor kan? Så er "Skriv dig frem" faget, hvor vi arbejder målrettet med netop dit skriftlige udtryk. Her skal vi finde vores stemmer; det særlige aftryk i skriften, som gør den til vores.

Skriv dig frem

Er du nysgerrig på, hvad skønlitteraturen for alvor kan? Så er “Skriv dig frem” faget, hvor vi arbejder målrettet med netop dit skriftlige udtryk. Her skal vi finde vores stemmer; det særlige aftryk i skriften, som gør den til vores. Vi skal turde skrive længere, tænke dristigere og at være så gavmilde som muligt, når vi fortæller eller arbejder med det poetiske sprog. Og så skal vi skrive os frem mod den eksemplariske tekst – et færdigredigeret uddrag, som er klar til at rejse videre i verden, fx til et tidsskrift eller til andre former for udgivelse. Du behøver ikke have en novelle eller en digtsuite under armen, men blot have lyst til at arbejde mere koncentreret med netop dit skønlitterære udtryk.

Lyder det som noget for dig?

Ønsker du mere information, om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du sende os en uforpligtende besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.