Sauna-salonen er et fag, hvor vinterbadning er omdrejningspunktet. Hver uge drager vi mod Jels Søbad til en kold dukkert, hvorefter vi nyder godt af den skønne sauna med udsigt ud over søen.

Sauna-salonen

Sauna-salonen er et fag, hvor vinterbadning er omdrejningspunktet. Hver uge drager vi mod Jels Søbad til en kold dukkert, hvorefter vi nyder godt af den skønne sauna med udsigt ud over søen. Det er en mulighed for at komme ned i gear, men vi skal bestemt ikke spilde tiden. Med udgangspunkt i forskellige samtale-øvelser, skal vi have vores helt egen saunasalon, hvor vi tager fat på et nyt emne hver uge. Det er ikke emner, der kræver en stor forhåndsviden, men derimod de nære emner, som alle kan tale med om: drømme, begyndelser, fiasko, traditioner, sorg, helte med videre. Og så skal vi se, hvad det gør ved samtalen, når hjernen får et par adrenalinchok undervejs.

    Lyder det som noget for dig?

    Ønsker du mere information, om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du sende os en uforpligtende besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.