Mellemøstlige stemmer er et fag, hvor vi får en smagsprøve på litteratur, kunst og tænkning, som vi ellers sjældent møder. Vi læser både ældre og nyere forfattere, ser og analyserer film og billedkunst, diskuterer filosofi og fortæller gamle sagn og myter.

Mellemøstlige stemmer

Vores medier er fulde af historier fra Mellemøsten, men de handler alle om krig, despotiske regimer og flygtninge. Det er naturligvis langt fra hele sandheden. Derimod rummer verdensdelen en enestående kulturel rigdom. Som alle andre steder på kloden er der mennesker med store og små følelser, med smukke drømme og med kloge tanker om livet. Det er dem, vi vil prøve at forstå.

Mellemøstlige stemmer er et fag, hvor vi får en smagsprøve på litteratur, kunst og tænkning, som vi ellers sjældent møder. Vi læser både ældre og nyere forfattere, ser og analyserer film og billedkunst, diskuterer filosofi og fortæller gamle sagn og myter. På tværs af Mellemøstens mange forskellige kulturer og sprog – tyrkisk, arabisk, persisk – går vi på jagt efter de helt store fortællinger om, hvad det vil sige at være til på netop dette sted på jorden. Velkommen til et fag, hvor vi tror på, at stemmer fra fjerne egne har noget at lære os i lille Danmark.

    Lyder det som noget for dig?

    Ønsker du mere information, om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du sende os en uforpligtende besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.