Vi hopper på cyklen, medbringer kaffe og glider gennem de sønderjyske landskaber, bliver klogere på landsdelens historie og går på jagt efter de mange lokale anekdoter og røverhistorier, som denne egn er så rig på. 

Længere ud på landet 

Her er et fag til dig, der ønsker at udforske den landsdel, du er kommet til. Og den dejligste måde at opleve et nyt område på er på to hjul ud ad landevejen!

Længere ud på landet er et udflugtsfag, hvor vi gør det i lokalturisme. Vi skal ud at opdage det nære og finde ud af, at det både rummer store fortællinger og enestående natur. Vi hopper på cyklen, medbringer kaffe og glider gennem de sønderjyske landskaber, bliver klogere på landsdelens historie og går på jagt efter de mange lokale anekdoter og røverhistorier, som denne egn er så rig på.

Lige rundt om hjørnet gemmer sig gamle skove, dybe søer og det tætteste, vi i området kommer på bjerge. Her er historien mejslet i mindesten, og den viser sig i alt fra gamle forsvarsværker til prægtige slotte og herregårde. Og her besøger vi de mærkværdigste museer og møder lokale, der kan vise os for længst glemte skatte, som kun de ved, hvor man skal opsøge. Med frisk luft i lungerne får vi os en masse små hverdagsoplevelser, som gør os fortrolige med skønne Sønderjylland.

    Lyder det som noget for dig?

    Ønsker du mere information, om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du sende os en uforpligtende besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.