Vi tager forklædet på og hakker, røger, steger, damper, bager, friterer og griller sæsonens råvarer. Vi skal lave flot og velsmagende mad, der pirrer vores sanser og tænder for fantasien.

Kokkeriet

God mad kommer i første omgang af gode råvarer, som efterfølgende behandles med de rigtige tilberedningsmetoder. Vi tager forklædet på og hakker, røger, steger, damper, bager, friterer og griller sæsonens råvarer. Vi skal lave flot og velsmagende mad, der pirrer vores sanser og tænder for fantasien.

Fagets fokus ligger på at lave god mad, hvor der også er plads til gode ideer og ønsker. Derudover bliver der rig mulighed for at lære mere teoretiske ting, f.eks. om at grundsmage, om mad-sensorik og ernæring. Undervejs diskuterer vi emner som bæredygtighed, klimapåvirkning og måltidets rolle.

Lyder det som noget for dig?

Ønsker du mere information, om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du sende os en uforpligtende besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.