Faget er ikke blot 20'ernes pendant til "kan det paneres?" Det er eksperimentarium for alt det, vi smider ud, og alt det, vi synes, lugter grimt.

Biomaterialer

Faget har afsæt i den cirkulære tankegang, hvor materialer indtænkes i hele cykler fra råmateriale til kompostering. For i virkeligheden kan alt jo komposteres – eller kan det?

Vi diskuterer forskellen mellem bio-nedbrydelig og bio-baseret, og hvorfor begge dele ødelægger vores retursystemer. Vi analyserer plastik, og diskuterer hvad det betyder for vores klima. Og så eksperimenterer vi med at lave plastik af tang, blande husholdningsaffald i håndsæbe og skabe mursten af svampe.

Faget er ikke blot 20’ernes pendant til “kan det paneres?” Det er eksperimentarium for alt det, vi smider ud, og alt det, vi synes, lugter grimt. Her er det altså kun fantasien, der sætter grænser (og nogle gange mug). For hvem ved: måske kan gårdagens bananskræl redde vores planet.

    Lyder det som noget for dig?

    Ønsker du mere information, om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du sende os en uforpligtende besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.