Faget er en ideel mulighed både for dig, der i tidernes morgen blev tabt bag kommavognen, og for dig, der gerne vil dykke længere ned i det danske sprogs labyrintiske gange.

Grammatik for nørder

Grammatik for nørder er for alle, der ønsker at forstå, hvordan vi bruger det danske sprog. Faget er en ideel mulighed både for dig, der i tidernes morgen blev tabt bag kommavognen, og for dig, der gerne vil dykke længere ned i det danske sprogs labyrintiske gange. Her får du et grundlæggende kendskab til dansk retskrivning og det danske sprogs opbygning, men også en række værktøjer til at forbedre dit skriftsprog og til at skrive klart og letforståeligt. Vores mål er, at højskolens fremtidige journalister kommer til at skrive fejlfrit, men faget er for alle. Så hvad enten du senere i livet vil skrive akademiske opgaver eller bare gerne vil kunne skrive jobansøgninger, indkøbslister og facebook-beskeder uden sproglige fejl, er Grammatik for nørder et oplagt valg.

Lyder det som noget for dig?

Ønsker du mere information, om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du sende os en uforpligtende besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.