Du lærer at fremstille et stof, som du synes, det er værd at høre om, på en bevidst måde, så det bliver spændende og underholdende for både dig og dit publikum.

Fortællerværksted

Vil du udvikle din evne til at fortælle? Vil du blive bedre til tale foran et publikum? Så er Fortælleværksted noget for dig. Her bliver du guidet og udfordret i både form og indhold, og du lærer de teknikker, der gør, at det, du har på hjerte, kan blive til en god historie. Der er en rigdom af interessante historier her i verden, både din egen personlige historie, og de historier, du har hørt eller læst, og som ligger dit hjerte nær. Fortæller du om noget, der betyder noget for dig, bliver det megafedt at høre dig fortælle. Det får du bevist overfor dig selv i dette sidefag. Du lærer at fremstille et stof, som du synes, det er værd at høre om, på en bevidst måde, så det bliver spændende og underholdende for både dig og dit publikum.

Lyder det som noget for dig?

Ønsker du mere information, om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du sende os en uforpligtende besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.