Vi skal læse de store filosoffer fra Platon til Heidegger, ikke fordi de nødvendigvis har svarene på spørgsmålene, men fordi de mere vedholdende end os andre netop har tilladt sig at tvivle - og har skrevet om det i processen, så vi andre kan være med.

Filosofi

Vi skal beskæftige os med de spørgsmål, man aldrig bliver færdig med, men alligevel gang på gang må vende tilbage til, fordi de står så centralt i spørgsmålet om, hvad det vil sige at være menneske: Hvad er det gode liv? Hvad er skønhed? Hvad er det rette at gøre? Hvad er sandt?

Vi skal læse de store filosoffer fra Platon til Heidegger, ikke fordi de nødvendigvis har svarene på spørgsmålene, men fordi de mere vedholdende end os andre netop har tilladt sig at tvivle – og har skrevet om det i processen, så vi andre kan være med. I Filosofi skal vi sammen bevæge os langt længere ud, end vi hver især kan bunde, når vi konfronterer de store spørgsmål, men skal redde os i land vha. filosofiske tekster samt egne erfaringer og perspektiver. Filosofi er nemlig ikke et fag om, hvad nogle gamle mænd (!) engang har sagt; tværtimod er filosofi noget, der vedrører os og gør os i stand til at forstå vores eget liv bare en liiillle smule bedre.

Lyder det som noget for dig?

Ønsker du mere information, om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du sende os en uforpligtende besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.