På faget lærer du at stille skarpt på den gode fortælling, uanset om vi producerer nyhedsindslag, minidokumentarer, kampagner, live-tv eller informationsvideoer.

TV-fortælling

På TV-fortælling får du praktisk erfaring i at bygge en fortælling op i billeder og lyd. Vi beskæftiger os med, hvordan den gode fortælling bygges op, når den skal fortælles i levende billeder. Vi ser på strukturer, der er universelle i alle fortællinger, og vi arbejder med det særegne ved de levende billeders dramaturgi. Faget er et hands-on fag, hvor du bliver introduceret til manus-skrivning, storyboard, kamerahåndtering og redigering.

På faget lærer du at stille skarpt på den gode fortælling, uanset om vi producerer nyhedsindslag, minidokumentarer, kampagner, live-tv eller informationsvideoer. Vi skal have arbejdstøjet på og producere en masse TV, men vi skal også fordybe os i dramaturgien, se forskellige TV- og videoformater og blive klogere på, hvilke virkemidler der er kendetegnende for de forskellige genrer, så vi bedre selv kan udfordre formaterne.

    Lyder det som noget for dig?

    Ønsker du mere information, om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du sende os en uforpligtende besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.