Vi skal lege kendte lege, men også opfinde nye lege. Det kan være sanglege, selskabslege, rollespil, idrætslege, quizzer eller brætspil.

Det legende menneske

Hvorfor lege? Fordi det er unyttigt. Fordi det giver livsfylde og glæde.

Legen er et mål i sig selv. Den kan hverken retfærdiggøres eller begrundes. Den sætter hverdagens regler ud af spil, og den begejstrer. Derfor er legen også nødvendig. Den tilbyder nemlig noget, der går ud over den nøgne trang til livets opretholdelse, fordi den gør selv det mest betydningsløse meningsfuldt.

Af denne simple grund skal vi i Det legende menneske lege og sætte fantasien fri. Vi skal lege kendte lege, men også opfinde nye lege. Det kan være sanglege, selskabslege, rollespil, idrætslege, quizzer eller brætspil. Vi skal skabe vores egne verdener og reflektere over: Hvad er en god leg? Hvad betyder legen? Hvad gør legen? Hvad kendetegner legens væsen og funktion? Og hvilken betydning har legen for vores kultur.

Så kom og slip gækken løs, og tillad dig selv at give det meningsløse betydning.

    Lyder det som noget for dig?

    Ønsker du mere information, om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du sende os en uforpligtende besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.