Det er en blanding af teori og praksis, hvor du får mulighed for ikke bare at øve noget klaverspil frem mod et mål, men få en indsigt i musikteori som kan anvendes på andre instrumenter.

Brugsklaver

I brugsklaver arbejder vi med det, man skal bruge til husbehov: Jamsituationer, fællessang, at akkompagnere en ven til en optræden og det, der ligner. Har du aldrig rørt klaveret før, kan du starte her med at lære, hvad tonerne hedder, lære at spille akkorder – og du kan prøve kræfter med at kunne spille en melodi, som står skrevet på noder. Er du lidt mere trænet, kan det være, at du vil blive bedre til at spille akkordudvidelser, kombinere melodi og akkorder, og at kunne “gætte” akkorderne til en sang, når der står kåde venner omkring klaveret og skråler et popnummer, som du ikke har noder til. Det er en blanding af teori og praksis, hvor du får mulighed for ikke bare at øve noget klaverspil frem mod et mål, men få en indsigt i musikteori som kan anvendes på andre instrumenter. Brugsklaver kan gøre dig til sådan en, der får musik til at ske omkring dig.

    Lyder det som noget for dig?

    Ønsker du mere information, om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du sende os en uforpligtende besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.