Faget kommer vidt omkring for at forstå facetterne i USA og det amerikanske folk. Vi skal høre musik - ja, country - vi skal se film, lave mad og diskutere våbenkultur. For i sidste ende er USA nemlig en hundehvalp: Lidt for klodset, lidt for store fødder, lidt dum, lidt for meget - men enormt sød!

Amerikansk kultur – Den Store Hundehvalp

Det er let at forelske sig i amerikanere, men det kan være svært at elske Amerika! På den ene side er amerikanerne søde, hjælpsomme, imødekommende, nysgerrige – og så har de nogenlunde samme opfattelse af godt og skidt som os. På den anden side er USA et kæmpestort, kontrastfyldt land med våben, fedme, fattigdom, raceproblemer og et politisk cirkus uden sidestykke.

Så hvorfor har disse søde, begavede, velhavende mennesker valgt helt anderledes end os? Hvorfor ingen almen sygesikring, hvorfor betale for uddannelse, hvorfor så meget kirke, hvorfor Trump, hvorfor kan de ikke sige sig selv, at…?!?

Den Store Hundehvalp handler om amerikansk kultur; politics is down stream from culture, som de selv siger – eller med andre ord: Hvis du vil forstå politikken, skal du forstå kulturen. Faget kommer vidt omkring for at forstå facetterne i USA og det amerikanske folk. Vi skal høre musik – ja, country – vi skal se film, lave mad og diskutere våbenkultur. For i sidste ende er USA nemlig en hundehvalp: Lidt for klodset, lidt for store fødder, lidt dum, lidt for meget – men enormt sød!

Lyder det som noget for dig?

Ønsker du mere information, om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du sende os en uforpligtende besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.