Markering af den nye Højskolesangbog

Udgivet d. 6. november 2020 Mads Rykind-Eriksen
  • Arrangementer

Den 12. november udkommer 19. udgave af Højskolesangbogen, og det skal selvfølgelig markeres.

Til morgensangen vil forstander Mads Rykind-Eriksen fortælle om den nye højskolesangbog –baggrundgrunden for Danmarks mest solgte bog og dens betydning i dag – og vi skal naturligvis synge et par af de nye sange. Om aftenen holder højskolelærer Mette Marie Toftdahl en sangtime for eleverne, hvor en række nye sange fra Højskolesangbogen præsenteres og synges.

I samarbejde med Rødding Frimenighedskirke arrangerer vi desuden to offentlige arrangementer:

Kl.16.30-17.30: Sang under kirketag i Frimenighedskirken – Mads Rykind-Eriksen introducerer den nye højskolesangbog, og Jens Sejer Andersen præsenterer egne og andres sange fra den. Jens Sejr Andersen, der har skrevet “Hvor du sætter din fod”, som er med i den 18. udgave af Højskolesangbogen, vil også vil være at finde med en ny sang i den nye højskolesangbog.

Kl. 19.30-ca. 21: Sangaften i konfirmandstuen. Jens Sejer Andersen er igen sangvært, og Mads Rykind-Eriksen siger et par ord om den nye højskolesangbog. Vi glæder os sammen over den nye, 19. udgave af højskolesangbogen og fejrer begivenheden med et glas vin.

Da vi denne gang er i konfirmandstuen, er tilmelding nødvendig. Enten på mail@mettegeil.dk – eller klik deltager på Facebook-begivenhed.

p