Mad og fællessang på Rødding Højskole

Udgivet d. 16. maj 2019 Mads Rykind-Eriksen
  • Arrangementer

– med præsentation af måske kommende sange i den nye Højskolesangbog

Program

Kl. 17.00: Kl. 17.45:
Fællesspisning, som indledes med velkomst og sang.

Kl. 17.45:
Så syng da Danmark, lad hjertet tale – præsentation af måske kommende sange i den nye Højskolesangbog v/ Stig Kaufmanas.

Denne aften tester vi nye sange til den kommende 19. udgave af Højskolesangbogen, der ser dagens lys i november 2020. Redaktionsarbejdet er i fuld gang. Stig Kaufmanas, projektmedarbejder ved højskoleforeningen, vil introducere nogle nye sange, der aspirerer til at blive en del af sangskatten. Sangene synges igennem nogle gange for at finde ud af, om de fungerer i praksis – suppleret af fortælling om hele processen. Aftenen indeholder også nogle kendte sange. Højskoleelever arrangerer leg og kreativ værksted og leg for børnene.

Kl. 18.45: Kaffe, te, saft og kage.

Kl. 19.00: Vi runder af med en sang, men man er velkommen til at blive siddende.

Der er et begrænset antal pladser, så det er godt at sikre sig en billet i god tid. Deltagelse koster 50 kr. for voksne. Børn under 18 år er gratis. Bestil madbilletter senest mandag den 4. februar ved at skrive til: kontor@rhskole.dk og mærk “Madbillet til fællesspisning”. Selve betalingen sker ved middagen. Mulighed for køb af øl, vin og vand.

Velkommen!

p