Mad, fællessang og høstmarked

Udgivet d. 20. september 2019 Kasper Hofer Østergaard
  • Arrangementer

For andet år inviterer vi til høstmarked på den gamle gård i Rødding, torsdag den 3. oktober kl. 17.00.

Vores køkken leverer en lækker høstmiddag, udelukkende bestående af råvarer fra alle vores lokale leverandører.

Både før og efter maden vil der være mulighed for at besøge stande, og gøre sig en god handel. Standende vil indeholde alt fra grøntsager og mejeriprodukter til kød og honning mv. Alt sammen lokalt.

Sideløbende vil skolens fag ‘Selvforsyning for begyndere’ bla. presse æbler med børn og andre interesserede.

Kl. 16.00: Mulighed for at få presset sine æbler fra haven til æblemost.

Kl. 17.00: Fællesspisning, som indledes med velkomst og sang.

Kl. 17.30: Høstmarked hvor en række lokale leverandører kommer og præsenterer forskellige produkter; ost, honning, mel, øl, kød og grønsager. Mulighed for smagsprøver.
Undervejs synger vi og børnene kan prøve at presse æblemost.

Kl. 18.45: Kaffe, te, saft og kage. Desuden smagsprøver på den friske most og mulighed for at købe den på patentflaske til 20 kr./liter.

Kl. 19.00: Vi runder af med en sang, men man er velkommen til at blive siddende.

Der er et begrænset antal pladser, så det er godt at sikre sig en billet i god tid. Deltagelse koster 50 kr. for voksne. Børn under 18 år er gratis. Bestil madbilletter senest mandag den 30. september ved at skrive til: kontor@rhskole.dk og mærk “Madbillet til fællesspisning”. Selve betalingen sker ved middagen. Mulighed for køb af øl, vin og vand.

p