Kommunalvalg på Rødding Højskole tirsdag den 2. november

Udgivet d. 25. oktober 2021 Mads Rykind-Eriksen

Rødding Højskole inviterer traditionen tro i forbindelse med kommunalvalget indenfor til byens store valgaften. Her kan vælgerne møde byrådskandidaterne fra de partier og lister, der stiller op i Vejen Kommune. Aftenen indledes med valgflæsk kl. 18 og fortsætter med vælgermøde kl. 19.

”Det er naturligt, at Rødding Højskole arrangerer valgmøde, når vi skal ud at stemme til enten kommunal-, regions- eller folketingsvalg. Dette års kommunalvalg den 16. november er ingen undtagelse. Det er en del af skolens DNA at skabe rammerne for den demokratiske debat, hvor byrådskandidaterne kan møde de vælgere, som de er sat til at repræsentere og hører deres mening om, hvad der er vigtigt, ligesom de enkelte partier og lister får mulighed for at præsentere og forklare deres mærkesager,” forklarer forstander Mads Rykind-Eriksen.

Vælgermødets temaer vil blandt andet være kommunens økonomi, rekruttering og fastholdelse af velfærdsmedarbejdere samt klima og miljø – punkter, der alle står højt på den politiske dagsorden. Men også andre emner vil blive diskuteret.

”Borgerne i Rødding og omegn har stærke holdninger til, hvordan Vejen Kommune skal være og indrettes, så jeg ser frem til en spændende debat, hvor både unge førstegangsvælgere og alle andre sætter ord på, hvad de forventer af udvikling de næste fire år”, fortæller Mads Rykind-Eriksen.

Aftenen rundes af med kaffe og kage, hvor deltagerne har mulighed for at tale med de enkelte byrådskandidater og spørge ind til emner, der ikke måtte være blevet diskuteret i løbet af valgaftenen.

Følgende byrådskandidaterne deltager:

  • Morten Thorøe (Venstre)
  • Jørgen Thøgersen (Socialdemokratiet)
  • Frank Schmidt-Hansen (Det Konservative Folkeparti)
  • Nils Brøndumbo (Dansk Folkeparti)
  • Peter Mikael Jensen (Enhedslisten – De Rød-Grønne)
  • Bjarne Lastein (Radikale Venstre)
  • Peter Svane (Nye Borgerlige)
  • Martin Boye (Liberal Borgerliste)

Socialistisk Folkeparti og Liberal Alliance har desværre meldt afbud.

Bestil madbilletter senest mandag den 1. november ved at skrive til: kontor@rhskole.dk og mærk “Madbillet til valgflæsk”. Selve betalingen sker ved middagen og koster 75 kr. Mulighed for køb af øl, vin og vand. Aftenkaffen koster 50 kr. og betales på stedet. MobilePay er muligt. Selve valgaftenen er gratis.

p