Gratis litteraturstævne på Rødding Højskole lørdag den 26. oktober

Udgivet d. 9. oktober 2019
  • Arrangementer

Rødding Litteraturstævne 2019 – Naturfremstillinger i ny dansk litteratur

Bøgen spejler stadig sin top i bølgen blå. Men noget er uigenkaldeligt forandret. Fremstillingen af naturen folder sig i dag ud under den økologiske katastrofes tegn, og hverken bøg eller hav ligner helt sig selv, hvis man konsulterer den nyeste danske litteratur. Og det er netop, det vi gør til årets litteraturstævne, hvor vi i fællesskab skal undersøge naturfremstillingerne i to vigtige nye værker.

Kom og vær med, når vi bliver klogere på, hvordan naturen vendes og drejes, drages omsorg for og vækker forundring i ny dansk litteratur.

Rødding Litteraturstævne er et årligt arrangement, hvis mål er at sætte fokus på nogle af de vigtigste strømninger i den nye litteratur og i litteraturdebatten. Dette gør vi ved at lade to vigtige værker fra det aktuelle bogår sætte hinanden stævne, lade dem mødes under en fælles overskrift og blive læst op mod hinanden. Publikum inddrages ad flere omgange ved hjælp af guidet fælleslæsning, spørgetid og debatoplæg. Arrangementet er støttet af Kulturelt Samråd ved Vejen Kommune.

Deltagelse i alle programpunkter er gratis, og forplejning kan tilkøbes. Læs mere, og tilmeld dig her:
https://www.rhskole.dk/roedding-litteraturstaevne-2019/

p