Folkeeje ’22 – Erhvervsdemokratisk Festival

Udgivet d. 10. oktober 2022

Den 29. oktober inviterer Rødding Højskole i samarbejde med Tænketanken Demokratisk Erhverv til den erhvervsdemokratiske festival Folkeeje ’22. Det er GRATIS at deltage.

Tre dage før valgdagen vender vi bøtten på hovedet, når vi spørger politikerne, om de tør lade danskerne bestemme.

Demokrati foregår nemlig ikke kun på Christiansborg. Når du handler ind i brugsen, drikker vandet i vandhanen, tegner en forsikring eller tilslutter dig fjernvarmenettet, så har du også en stemme og medindflydelse. Danmarks erhvervsliv er spækket med medarbejder-, forbruger-, producent- og foreningsejede selskaber, der sammen udgør den erhvervsdemokratiske sektor. En sektor, der har skabt velstand og medindflydelse i Danmark. Men også en sektor med et stort potentiale i forhold til at løse de store udfordringer, vores samfund står overfor lige nu.

Det bliver en dag spækket med dialog, debat og underholdning. Folkeeje ’22 er for dig, der søger medindflydelse og ønsker at bidrage til en bæredygtig fremtid.

Arrangementet er åbent for alle.

Det sker på dagen:

  • Bertel Haarder byder velkommen
  • Folketingskandidater i valgdebat – mød blandt andre Benny Engelbrecht (S), Anni Matthiesen (V), Rasmus Sanvej (K), David Dam Jensen (SF) og Rasmus Verstergaard Madsen (Ø)
  • Talks og oplæg fra lokale politikere, demokratiske selskaber og meningsdannere
  • Gratis frokost
  • Underholdning til børn

Læs mere, tilmeld dig og se det fulde program her.

p