Genåbning efter coronavirussen

Udgivet d. 12. marts 2020 Mads Rykind-Eriksen
  • Nyheder

Kære alle.

Rødding Højskole genåbner den 27. maj efter at være nedlukket siden den 13. marts pga. coronavirussen. Vi glæder os til at modtage vores hjemsendte elever, der afslutter deres lange forårsophold den 19. juni, hvorefter vi ser frem til at gennemføre sommerens korte kurser, der begynder med “Tro, håb og kærlighed” fra den 21. – 27. juni.

I god tid inden ankomst vil både elever og kursister få information om de retningslinjer, som Sundhedsstyrelsen kræver vi skal sikre i fbm inddæmningen af coronavirussen.

Vores offentlige arrangementer er indtil videre aflyste frem til august, da forbuddet mod offentlige forsamlinger på pt mere end 10 personer og fra juni 8. juni op til 50 personer stadig gælder.

Indtil den 9. juni er kontorets telefontider dagligt fra kl. 10-12.

Hold dig orienteret her på hjemmesiden samt vores Facebookside.

Vel mødt!

Mads og Anja Rykind-Eriksen