Du bliver en del af et netværk

Uden at overdrive kan vi påstå, at Rødding Højskole har ét af Danmarks stærkeste netværk af tidligere elever. En meget aktiv elevforening sørger - sammen med højskolen - for at vedligeholde og udbygge det fantastiske fællesskab, som eleverne forlader højskolen med. Ude i virkeligheden afholdes der velbesøgte Rød Bar en gang om måneden i de store studiebyer, der er netværk for boligsøgende Rødder og vores elever får jobs, venner, hjælp på studiet og tusind andre ting af hinanden.

Hjemme på højskolen arrangerer vi flere gange om året kæmpestore events som Vejledningsweekend og Julefrokost med hundredevis af gamle elever, ligesom vi har et sommerkursus, Rødding Revival, for tidligere elever. Vi tager en stor flok gamle elever med til Folkemødet på Bornholm, vi inviterer altid til debatarrangementer og politiske møder og får tit hjælp på vores studieture af tidligere elever.

Nogle siger, at Rødding Højskole først for alvor starter, når opholdet er slut. Og det er store ord.

Læs mere om Rødding Højskoles Elevforening her

    Lyder det som noget for dig?

    Ønsker du mere information, om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du sende os en uforpligtende besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.