Familiekursus. Det gode liv

Kasper Hofer Østergaard

Underviser i Design & Innovation

25. juli - 31. juli

Familiekursus - Det gode liv (børn fra 6 år)

Vi har sat rammerne for en fantastisk uge, hvor børnene kan udfolde sig på de forskellige workshops: “Superhelte-træningslejr “, “Eventyrenes klub” og “Teenagehøjskole”. Imens kan de voksne vælge mellem kor, dans, kokkerier, træsnitning og litteraturworkshop. Hver dag er der aktiviteter, hvor børn og voksne er sammen, såsom batik, linoleumstryk, bolsjeværksted, folkedans, sæbekasseløb, vandkamp, kemishow, sommerkøkken, papirfabrik, boldspil, træsnitning og isværksted. Heldagstur til Mandø, hvor vi finder krabber, spiser frokost i klitterne og ‘går på vandet’. Morgensang, aftencafé, foredrag, bålhygge og koncert med Katrine Bille fra Ramasjang. Kursusvært: Kasper Østergaard og et dusin hjælpere.

Kursusprogrammet vil snarest blive lagt op.