Mad på Højskolen

Vi er stolte af vores køkken på Rødding Højskole. Vores køkken er sundt, grønt og så vidt muligt økologisk, men hvad vigtigere er, så har vi en flok glade og dejlige ansatte i køkkenet, som brænder for at lave spændende og varieret mad. Højskolekosten er sund, nærende og hjemmelavet. Og så er der altid lige lækre måltider, om du er vegetar, pescetar eller kødspiser.

Vi prøver at fange højskolens sjæl i køkkenet. Et køkken, hvor tradition og fornyelse mødes ved at tage det bedste fra fortiden og tilpasse det til den verden, vi omgiver os med i et ærligt og ægte udtryk.

I køkkenet kan vi simpelthen ikke få nok af friske frugter, grøntsager og krydderurter. Det gør hele forskellen på et måltid, det løfter og understøtter måltidets bestanddele. Det skal knase, dufte og pirre vores smagsløg. Det skal give os lysten til at vende tilbage til det næste måltid i håbet om igen at blive begejstret og overrasket.

Har du allergener? Intet problem! Vi møder dine behov med et smil og sørger altid for at kokkerere lige smagfulde måltider, om du har glutenallergi, laktoseintolerance eller noget tredje.

    Lyder det som noget for dig?

    Ønsker du mere information, om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du sende os en uforpligtende besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.