Mad på Højskolen

Vi er stolte af vores køkken på Rødding Højskole. Vores køkken er sundt, grønt og så vidt muligt økologisk, men hvad vigtigere er, så har vi en flok glade og dejlige ansatte i køkkenet, som brænder for at lave spændende og varieret mad. Højskolekosten er sund, nærende og hjemmelavet.

“Vi prøver at fange højskolens sjæl i køkkenet. Et køkken, hvor tradition og fornyelse mødes ved at tage det bedste fra fortiden og tilpasse det til den verden, vi omgiver os med i et ærligt og ægte udtryk."

Og så vi kan simpelthen ikke få nok af friske frugter, grøntsager og krydderurter. Det gør hele forskellen på et måltid, det løfter og understøtter måltidets bestanddele. Det skal knase, dufte og pirre vores smagsløg. Det skal give os lysten til at vende tilbage til det næste måltid i håbet om igen at blive begejstret og overrasket.

Henrik Boysen, kok på Rødding Højskole

Når der er maksimum antal deltagere på weekends deltager, er det faktisk ikke brandmyndigheder eller størrelsen på spisesalen, men derimod størrelsen på gryderne i køkkenet der afgøre hvor mange der kan komme. Vi kunne i hvert fald ikke lave ret meget mere blomkåls curry i den gryde 😳😁

#alleblevmætte
Når Thomas fra @kyst.nu ringer med et rigtig godt tilbud er ofte svært at sige nej. Så uden at røbe for meget af menuen i morgen aften. Kan jeg godt afsløre at det bliver noget med et par store helleflyndere.

Grillet udenfor hele... Så siger jeg altså ikke mere, men nøj hvor vi glæder os 😍🐳
F21 er taget hjem og det første hold af sommerens kursister tjekkede ind igår. Et af de steder vi kan mærke det, er at antallet af vegetarne er faldet fra 35 til 2...😳 Det giver selvfølgelig lidt mere tid til pusle om de få vi har denne uge.

Her har Aske været kreativ og lavet luftige grøntsagssouffler 😍😍😍
Jeg skal hilse fra Aske og sige at det er varmt at partere og pakke 3 grise alene.. 🐽☀️🌡️😄
Friskbagt brød med urter fra haven til Jane's blomkålssuppe ☺️
Som mange andre er vi også modtagelig for rosende ord, jeg ved godt hvem der får lov til at gå først i buffeten i morgen.. ❤️
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

    Lyder det som noget for dig?

    Ønsker du mere information, om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du sende os en uforpligtende besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.