Mad på Højskolen

Vi er stolte af vores køkken på Rødding Højskole. Vores køkken er sundt, grønt og så vidt muligt økologisk, men hvad vigtigere er, så har vi en flok glade og dejlige ansatte i køkkenet, som brænder for at lave spændende og varieret mad. Højskolekosten er sund, nærende og hjemmelavet.

“Vi prøver at fange højskolens sjæl i køkkenet. Et køkken, hvor tradition og fornyelse mødes ved at tage det bedste fra fortiden og tilpasse det til den verden, vi omgiver os med i et ærligt og ægte udtryk."

Og så vi kan simpelthen ikke få nok af friske frugter, grøntsager og krydderurter. Det gør hele forskellen på et måltid, det løfter og understøtter måltidets bestanddele. Det skal knase, dufte og pirre vores smagsløg. Det skal give os lysten til at vende tilbage til det næste måltid i håbet om igen at blive begejstret og overrasket.

Henrik Boysen, kok på Rødding Højskole

Så kan vi forhåbentlig så småt se enden på de Så kan vi forhåbentlig så småt se enden på denne hjemsendelse. Komme af med dårlige vaner og glæde os til hverdagen snart kommer tilbage. Det kan kun gå for langsomt 😉😁
Vi behøver vel ikke at fortælle jer at vi glæde Vi behøver vel ikke at fortælle jer at vi glæder os helt vildt til at komme igang igen, nu gør vi det alligevel 😊 virkelig dejligt at have en dato at se frem til. Næste punkt bliver at få helt styr på hvilke retningslinjer vi kan starte op under. Men det har vi nogle uger til at få på plads. Så vi bliver helt skarpe og max klar til at lave den bedste højskolemad når skolen atter bliver fyldt med liv 😁
Hver gang der kommer en breaking news på mobilen, Hver gang der kommer en breaking news på mobilen, håber vi på positive nyheder omkring vi får lov til at lave højskole igen... 😏😶🤔☺️🐶 🔊 #anydaynow
Når lærerbordet får lov til at starte, efter vi Når lærerbordet får lov til at starte, efter vi har præsenteret dagens frokost... 😂🥓🥩🍗🍖🧀🥦🍄🥬🥖 #HåberViSnartSesIgen
Det er snart mange uger siden vi er blevet sendt h Det er snart mange uger siden vi er blevet sendt hjem. Der er gået og cyklet mange lange ture. Der er lyttet til mange timers podcast. Der er lyttet til meget nyt musik. Der er læst mange bøger. Ikke mindst er der set mange pressekonferencer og læst megen avis hver dag, skulle der dog I DAG være den mindste tegn på vi snart kan komme tilbage til vores elskede højskole, til verdens bedste kollegaer og verdens sødeste højskole elever. Ikke endnu, men vi er klar til at tage fat og give den max gas, helt klar 🔪🥗🥩🥖🥦🍗❤️😊
Vi længes efter forår..... Vi længes efter knas Vi længes efter forår..... Vi længes efter knasende radiser og sprøde asparges, alt det fantastiske grønne foråret bringer til os i køkkenerne. @aarstiderne har året første grønne økologiske asparges fra Europa, dem måtte vi smage! #vikenderdemsomproducerervoresråvarer

Lyder det som noget for dig?

Ønsker du mere information, om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du sende os en uforpligtende besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.