Ledige stillinger

Souschef til ambitiøst højskolekøkken

Rødding Højskole er en højskole, med stort fokus på maden og med mange forskellige aktiviteter, lige fra gourmetaftener til sønderjysk kaffebord. Vi har både lange og korte højskoleophold samt mange udlejninger.

Vores ambition er at forsætte udviklingen af et moderne grønt køkken – høj kvalitet med lokale råvarer, såvel som i smag og ved vores præsentation af maden.
Du skal selv være ambitiøs og gerne med ønske om, at med tiden kunne vokse ind i nye roller.

Som souschef bliver du del af vores dynamiske team på 7 kollegaer samt en masse dygtige ungarbejdere. Du vil som souschef blive køkkenchefens højre hånd og varetage følgende opgaver: ledelse, fordeling, optimering af vagtplan, økonomistyring, varebestilling, opretholdelse af kvalitet samt renlighed. Samtidig vil du få stor frihed til at planlægge ugens menu. Vigtigst af alt er dog, at du deler vores passion for mad og kvalitet.

Da vores køkken er bemandet alle ugens dage, og næsten hele året rundt og to dage ikke er ens, er selvstændighed og kreativitet, energi, gåpåmod, fleksibilitet, nysgerrighed vigtige værdier for vores højskole køkken.

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner. Vi hjælper gerne med at finde en bolig, hvis du ønsker at bosætte dig i vores skønne område.

 

Vi tilbyder:

  • Ordnede arbejdsforhold
  • Løn efter kvalifikationer
  • Fleksible arbejdstider
  • Gode udviklingsmuligheder
  • Arbejde med lokale råvarer
  • Stor medbestemmelse i køkkenet

 

Har dette opslag vagt din interesse, er Du mere end velkommen til at ringe til køkkenchef Henrik Hansen på tll. 23995755, hvis du vil have yderlige informationer, men din ansøgning skal sendes på mail til henrik@rhskole.dk

Læs mere om Rødding Højskole her: www.rhskole.dk

Ansøgninger behandles løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning.
Starttidspunkt: snarest muligt