Kreativ ildsjæl søges til køkkenet på verden ældste højskole

Vi er en entusiastisk højskole med mange forskellige aktiviteter, som også afspejler sig i køkkenet. Vi har både lange og korte højskoleophold samt mange udlejninger.

Vores køkken har fokus på sund, grøn og økologisk mad lavet fra bunden. Vi arbejder under stor frihed, som kræver selvstændighed og kreativitet af alle medarbejdere. Vi har et rigtigt godt team, der lige netop mangler en fantastisk faglært medarbejder som dig. Rødding højskoles køkken er et moderne højskolekøkken med rødder i Sønderjysk kultur. Vi har mange gode lokale leverandører, som gør det til et spændende sted at være både for os som skal tilberede måltiderne og for vores elever og gæster i spisesalen.

Vi har et rigtigt godt team, bestående af Køkkenchef Henrik, ernæringsassistent Aske, køkkenlederne Conni og Dorthe og ernæringsassistentelev Laila, samt en stor flok ungarbejdere. Vi søger en medarbejder med masser af energi, gåpåmod, fleksibilitet, kreativitet, nysgerrighed og som selvfølgelig er super dygtig og interesseret i sit fag, og som kan se sig selv på en højskole med høj aktivitet. Vi ønsker en medarbejder med erfaring indenfor moderne, grøn mad og som kan være med til at videreudvikle vores faglige profil.

Da vores køkken er bemandet alle ugens dage, og næsten hele året rundt, er aften- og weekendarbejde en integreret del af at arbejde i køkkenet. Hvis du gerne vil udfordres både fagligt og personligt, møde en masse spændende mennesker, få mange gode oplevelser og være en del af højskolens hjerte, så hører vi gerne fra dig. Stillingen er på 37 t/ugen.

Det betyder ikke noget, om du er uddannet kok, ernæringsassistent eller noget helt tredje, blot at du har en relevant uddannelse og erfaring inden for faget.

Du er velkommen til at ringe til skolens køkken på tlf. 7484 2074, hvis du vil have yderlige informationer, men din ansøgning skal sendes på mail til henrik@rhskole.dk

Ansøgningsfrist: fredag den 20. maj 2022, kl 12.00

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 21.

Starttidspunkt: snarest muligt.