Danmarks ældste højskole søger ernæringsassistentelev

Rødding højskole er Danmarks første og verdens ældste højskole.

Vores ernæringsassistentelev Mads er taget på hans sidste skoleophold for at afslutte sin eksamen. Vi søger derfor en ny elev som er fleksibel, nysgerrig og selvfølgelig super interesseret i sit fag.

Vi har i løbet af året 2 lange højskoleforløb på ca. 5 mdr. hver, desuden har vi cirka 30 uger med ugekurser, og diverse andre arrangementer. Vi servere cirka 150,000 hovedmåltider om året

Lidt om os:

• Vi er 5 fuldtidsansatte samt 1elev i køkkenet.
  • Vi har fokus på et grønt, sundt og økologisk mad lavet fra bunden af.
  • Vi handler hos mange lokale producenter, da økologi, bæredygtighed og kontakten til det lokale liv er en vigtig del af højskolen.
  • Vi arbejder under stor faglig frihed som sætter krav om kreativitet og selvstændighed hos den enkelte medarbejder.
  • Vi har næsten altid fuldt hus på højskolen, så du skal kunne lide at have travlt og have mange mennesker omkring dig hver dag.

“Vi prøver at fange højskolens sjæl i køkkenet. Et køkken, hvor tradition og fornyelse mødes ved at tage det bedste fra fortiden og tilpasse det til den verden, vi omgiver os med i et ærligt og ægte udtryk."

- Henrik Boysen, Køkkenchef

Du kommer til at arbejde i et miljø hvor du vil få inspiration fra kollegaer med meget forskellige uddannelser og baggrunde. Du vil få rig mulighed for at have indflydelse på din egen arbejdsdag. Du vil opleve de lokale producenters stolthed og glæde når de komme med deres fantastiske produkter. Du vil opleve et fællesskab på tværs af faggrupper og der vil være rig mulighed for at deltage i det sociale liv på højskolen.

Overvejer du at flytte til området under din uddannelse, vil vi være behjælpelig med at finde en bopæl.

Så hvis du gerne vil udfordres fagligt og personligt, møde en masse spændende mennesker og få en masse gode oplevelser og være en vigtig del af højskolens hjerte hører jeg gerne fra dig.

Ansøgningsfrist fredag d. 11. december, samtaler holdes i den efterfølgende uge. Ansættelsesdato efter aftale.

Ansøgninger sendes til køkkenchef Henrik Boysen via mail kokken@rhskole.dk
Spørgsmål besvares gerne på mail eller 74842084.