Maden / Fødevarestyrelsen

Vi er stolte af vores køkken på Rødding Højskole

Højskolens køkken er sundt, grønt og så vidt muligt økologisk, men hvad vigtigere er, så har vi en flok glade og dejlige ansatte i køkkenet, som brænder for at lave spændende og varieret mad. Højskolekosten er sund, nærende og hjemmelavet.
“Vi prøver at fange højskolens sjæl i køkkenet. Et køkken, hvor tradition og fornyelse mødes ved at tage det bedste fra fortiden og tilpasse det til den verden, vi omgiver os med i et ærligt og ægte udtryk."

Og så vi kan simpelthen ikke få nok af friske frugter, grøntsager og krydderurter. Det gør hele forskellen på et måltid, det løfter og understøtter måltidets bestanddele. Det skal knase, dufte og pirre vores smagsløg. Det skal give os lysten til at vende tilbage til det næste måltid i håbet om igen at blive begejstret og overrasket.

Henrik Boysen, kok på Rødding Højskole


Instagram post 2072483855729913094_1005613748
Midt i Folkemøde, Fuldt Flor Festival efterfulgt af en outro uge med cirka 1000 aktiviteter, er der alligevel nogen som har overskud til at tænke lidt fremad.Sanne har plukket hyldeblomster og sat gang i mousserende hyldeblomst vin til gæsterne på vores nytårskursus.#VilSelvKanSelv #homemade #hyldeblomstchampagne


Instagram post 2070961289017958652_1005613748
Aske og Mads (ham den anden Mads.) kørte dessert efter den gamle kok med insta login var kørt hjem og gået i seng ⏰ så for lige at få en afslutning på den menu vi startede at poste fra igår, så er her et sidste billede af desserten.Panna Cotta på kokosmælk, limesirup og friske hindbær 🍧Dejlig dessert som har den egenskab at ud over at være super lækkert, så kan alle tåle den. Hvilket betyder en del i et køkken 🌞😊 #farvelF19  #ViSesSnart  #KomTilRevival #KomTilElevstævne  #BareKomForbi


Lyder det som noget for dig?

Ønsker du mere information, om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du sende os en uforpligtende besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.