Flors legat

Er du aktivist, kunstner, forfatter, musiker, forsker, madlaver, designer eller en anden form for kreativ ildsjæl og iværksætter? Og trænger du til afveksling i din hverdag eller bare ro til at arbejde på eget projekt? Så søg Flors legat!

Legatet er nemlig din chance for at kunne tage på et inspirerende refugieophold på Rødding Højskole – og for at kunne dele netop din nysgerrighed, viden og begejstring med skolens mindst lige så nysgerrige, vidende og begejstrede personale og elever.

På Rødding Højskole har vi altid gjort en dyd ud af at drive skole, hvor der er højt til loftet, og hvor den vedkommende livs- og folkeoplysning altid står i centrum.

Dette, samt den skønne sønderjyske natur og skolens hjemlige rammer, vil du kunne nyde godt af som legatmodtager.

Det får du – og det forventer vi
Udover godt selskab og et muntert arbejdsmiljø stiller skolen desuden gratis kost og logi til rådighed samt en materialekonto på 2000 kr.

Det eneste, vi forventer til gengæld for vores gæstfrihed, er, at du er villig til at deltage i skolens daglige liv, for eksempel ved at spise med til måltiderne og komme til nogle af skolens arrangementer.

Endvidere forventer vi, at du deler dit projekt med os på højskolen. Dette kan være i form af et foredrag, en koncert, en oplæsning, en happening, en workshop eller en undervisningsgang med vores elever. Det kan også være noget helt andet.

Du kan søge om et ophold på en varighed mellem en uge til en måned. Hverken mere eller mindre. Opholdet skal ligge i forårssemesteret i perioden mellem januar og juni måned, og ansøgning skal indsendes inden nytår. Det vil sige, hvis du ønsker et ophold i sommerhalvåret 2022, skal din ansøgning senest være sendt inden den 31. december 2021.

Vil du vide mere om Flors legat?
Har du spørgsmål vedrørende Flors legat, kan du kontakte forstander Mads Rykind-Eriksen på tlf. 22 31 22 19 eller mail mads@rhskole.dk

Søg om Flors legat
Du kan søge om Flors legat og et ophold på Rødding Højskole ved at skrive til forstander Mads Rykind-Eriksen mads@rhskole.dk. Husk at skrive ”Flors legat” i emnefeltet.

I ansøgningen bedes du fortælle os om, hvorfor du ønsker at modtage legatet, hvilket projekt du eventuelt vil arbejde på mens du er hos os, og hvordan du forestiller dig at dele dit arbejdes frugter med resten af højskolen. Nævn desuden hvilke uger, du gerne vil komme.

Lyder det som noget for dig?

Ønsker du mere information, om hvad vi kan tilbyde dig, så kan du sende os en uforpligtende besked, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.