Morten Skov Mogensen, formand
Rolf Krakes Vej 18
8600 Silkeborg
E-mail: mortensmogensen@gmail.com

Direktør i Danske Diakonhjem. Tidl. generalsekretær i KFUM's Sociale Arbejde. I perioden 2002 – 2008 ansat som højskolelærer og projektleder på Silkeborg Højskole med primær undervisning inden for europæiske forhold, politik og samfund. I en periode medlem af Folkehøjskolernes Foreningen i Danmarks internationale udvalg samt involveret i forskelligt arbejde på tværs af højskoler. Mangeårigt engagement i det frivillige børne- og ungdomsarbejde inden for FDF.
Indvalgt i Rødding Højskoles bestyrelse i 2009 og formand siden 2018.

Kjeld Block Jacobsen, næstformand
Præstestræde 1
6600 Vejen
Tlf.: 40 15 57 22
E-mail: kjeldblock@hotmail.com

Jeg bor i Malt, der ligger ved Askov. Jeg er uddannet indenfor landbruget og har været kvægbrugskonsulent med hjemsted i Rødding. Desuden har jeg undervist på landbrugsskole og endelig været forstander på Kjærgård Landbrugsskole i 14 år. Indvalgt i bestyrelsen i 2015.

Lotte Rod, bestyrelsesmedlem
E-mail: lotte.rod@ft.dk

Folketingsmedlem for Radikale Venstre, valgt i Sydjylland. Børne- og undervisningsordfører. Innovationsordfører. Drømmer stort – især om, at alle børn og unge skal vokse op med selvværd, fællesskab, nysgerrighed og mod. Har været drivkraft på at få leg skrevet ind i dagtilbudslovens formålsparagraf. Vil have mere krop, sanser og æstetiske udtryksformer i skolen. Jeg er fra Aabenraa, hvor jeg gik i tysk børnehave og skole. Brugte mine egne sabbatår i en vuggestue og med rygsæk i Sydamerika, så bestyrelsesposten er en lille revanche for at komme tæt på højskolelivet. Gift med Kenneth, mor til Villads og Freja.

Indvalgt i Rødding Højskoles bestyrelse i 2020.

Mette Langdal, bestyrelsesmedlem
Dalgårdsvej 267A
6600 Vejen
E-mail: mettelangdal@gmail.com

Jeg bor i Vojens. Har interesseret mig for højskolen siden jeg en kort periode var ansat på Uhre Folkehøjskole. Er uddannet lærer og arbejder som sådan i Vamdrup, hvor jeg underviser de ældste elever. Sidder i andre bestyrelser - bl.a. på min skole. Bor sammen med Poul, som er født på Rødding Højskole, hvor hans far var lærer. Indvalgt i Rødding Højskoles bestyrelse i 2008.

Lars Amdisen Bossen, bestyrelsesmedlem
Styrmandsvænget 242
6710 Esbjerg V
E-mail-adresse: lbo@vejengymnasium.dk

I 2015 blev jeg rektor for Vejen Gymnasium og HF, hvor jeg kom fra en stilling som vicerektor på Rybners Gymnasium i Esbjerg. Uddannet cand. mag. med hovedfag i historie og sidefag i fransk og engelsk fra Aarhus Universitet. Privat er jeg gift med Charline, som er leder af socialpsykiatrien i Vejen Kommune. Vi har sammen Christian og Anne Christine. Jeg har i mange år været engageret i både mine børns fodbold- og badmintonklub, hvor jeg har brugt mange fornøjelige timer på frivilligt foreningsarbejde. Indvalgt i bestyrelsen i 2016.

Rikke Louise Dahl Jensen,  bestyrelsesmedlem, elevforeningens repræsentant
Mathildevej 14, 1.th
2000 Frederiksberg
Tlf: 20647388
Mail: rikke_dahl_1994@hotmail.com

I foråret 2014 var jeg på Rødding Højskole. Siden 2016 har jeg siddet i elevforeningens bestyrelse og er i dag næstformand. Jeg har været elevforeningens generalsekretær og kursusvært og derigennem været meget på Rødding Højskole. Jeg har en bachelor i statskundskab og læser en kandidat i socialvidenskab og pædagogik ved Roskilde Universitet. Oprindeligt kommer jeg fra en lille by på den yderste vestjysk, Thorsminde, men bor i dag i København. Jeg blev udpeget som elevforeningens repræsentant til Rødding Højskoles bestyrelse i sommeren 2020.