Morten Skov Mogensen, formand
Rolf Krakes Vej 18
8600 Silkeborg
E-mail: mortensmogensen@gmail.com

Generalsekretær i KFUM's Sociale Arbejde. Tidl. udviklingskonsulent i Silkeborg Kommune. Cand. scient. pol. I perioden 2002 – 2008 ansat som højskolelærer og projektleder på Silkeborg Højskole med primær undervisning inden for europæiske forhold, politik og samfund. I en periode medlem af Folkehøjskole Foreningen i Danmarks internationale udvalg samt involveret i forskelligt arbejde på tværs af højskoler. Mangeårigt engagement i det frivillige børne- og ungdomsarbejde inden for FDF.
Mit højskoleengagement motivers af højskolens evne til at sætter stærke aftryk på den enkelte og spor i samfundet. Jeg er gift og har tre børn. Indvalgt i Rødding Højskoles bestyrelse i 2009 og formand siden 2018.

Kjeld Block Jacobsen, næstformand
Præstestræde 1
6600 Vejen
Tlf.: 40 15 57 22
E-mail: kjeldblock@hotmail.com

Jeg bor i Malt, der ligger ved Askov. Jeg er uddannet indenfor landbruget og har været kvægbrugskonsulent med hjemsted i Rødding. Desuden har jeg undervist på landbrugsskole og endelig været forstander på Kjærgård Landbrugsskole i 14 år. Indvalgt i bestyrelsen i 2015.

Lotte Rod, bestyrelsesmedlem
E-mail: lotte.rod@ft.dk

Folketingsmedlem for Radikale Venstre, valgt i Sydjylland. Børne- og undervisningsordfører. Innovationsordfører. Drømmer stort – især om, at alle børn og unge skal vokse op med selvværd, fællesskab, nysgerrighed og mod. Har været drivkraft på at få leg skrevet ind i dagtilbudslovens formålsparagraf. Vil have mere krop, sanser og æstetiske udtryksformer i skolen. Jeg er fra Aabenraa, hvor jeg gik i tysk børnehave og skole. Brugte mine egne sabbatår i en vuggestue og med rygsæk i Sydamerika, så bestyrelsesposten er en lille revanche for at komme tæt på højskolelivet. Gift med Kenneth, mor til Villads og Freja.

Indvalgt i Rødding Højskoles bestyrelse i 2020.

Mette Langdal, bestyrelsesmedlem
Dalgårdsvej 267A
6600 Vejen
E-mail: mettelangdal@gmail.com

Jeg bor i Vojens. Har interesseret mig for højskolen siden jeg en kort periode var ansat på Uhre Folkehøjskole. Er uddannet lærer og arbejder som sådan i Vamdrup, hvor jeg underviser de ældste elever. Sidder i andre bestyrelser - bl.a. på min skole. Bor sammen med Poul, som er født på Rødding Højskole, hvor hans far var lærer. Indvalgt i Rødding Højskoles bestyrelse i 2008.

Sanne Brodersen, bestyrelsesmedlem
Slotsvej 54
6510 Gram
E-mail: sanne@gramslot.dk

Kulturformidler på Gram Slot. Oprindeligt uddannet cand.mag. i litteraturvidenskab og intern virksomhedskommunikation 2000 fra Odense Universitet. I 2007 købte min familie og jeg Gram Slot, der havde stået tomt i 25 år. I årene, der er gået, har vi arbejdet på at omdanne Gram Slot til et sted, hvor der er højt til loftet, liv og åbenhed. Tilknyttet slottet er der et stort landbrug, som vi driver økologisk. Min interesse for højskolearbejdet stammer fra min ungdom, hvor efterskole- og højskoleophold i høj grad var med til at danne mig som menneske. Indvalgt i Rødding Højskoles bestyrelse i 2018.

Lars Amdisen Bossen, bestyrelsesmedlem
Styrmandsvænget 242
6710 Esbjerg V
E-mail-adresse: lbo@vejengymnasium.dk

I 2015 blev jeg rektor for Vejen Gymnasium og HF, hvor jeg kom fra en stilling som vicerektor på Rybners Gymnasium i Esbjerg. Uddannet cand. mag. med hovedfag i historie og sidefag i fransk og engelsk fra Aarhus Universitet. Privat er jeg gift med Charline, som er leder af socialpsykiatrien i Vejen Kommune. Vi har sammen Christian og Anne Christine. Jeg har i mange år været engageret i både mine børns fodbold- og badmintonklub, hvor jeg har brugt mange fornøjelige timer på frivilligt foreningsarbejde. Indvalgt i bestyrelsen i 2016.

Rikke Louise Dahl Jensen,  bestyrelsesmedlem, elevforeningens repræsentant
Howitzvej 71, 1.tv
2000 Frederiksberg
Tlf: 20647388
Mail: rikke_dahl_1994@hotmail.com

I foråret 2014 var jeg på Rødding Højskole. Siden 2016 har jeg siddet i elevforeningens bestyrelse og er i dag næstformand. Jeg har været elevforeningens generalsekretær og kursusvært og derigennem været meget på Rødding Højskole. Jeg har en bachelor i statskundskab og læser en kandidat i socialvidenskab og pædagogik ved Roskilde Universitet. Oprindeligt kommer jeg fra en lille by på den yderste vestjysk, Thorsminde, men bor i dag i København. Jeg blev udpeget som elevforeningens repræsentant til Rødding Højskoles bestyrelse i sommeren 2020.