Under radaren – koncert v/ Julie Maria og Johannes Smed

onsdag den 5. oktober Pris 75 kr. (gratis for kursister) arrangementer

Denne aften giver sangskriveren Julie Maria og lydkunstner og sangskriver Johannes Smed koncert. Gennem en dobbeltkoncert med fokus på nyskrevne sange og en fælles trang til improvisation skaber de to erfarne kunstnere indenfor hver deres felt en intens lytteoplevelse og kunstnerisk givende aften.

Julie Maria
En af Danmarks absolut bedste sangskrivere – dette har Julie Maria bevist mange gange – og i ´20 blev det til optagelse i den nye højskolesangbog. Julie Maria har i de senere år bevæget sig væk fra de mere hitprægede produktioner og fundet et nyt kunstnerisk udtryk – mere organisk, transparent, ærligt og råt. Hendes evne til at skrive hooks er der stadig intet galt med! Så glæd dig til at være vidne til et stop på Julie Marias musikalske rejse, der kun lige er begyndt.

Johannes Smed
En erfaren herre med over 20 års sceneerfaring som multiinstrumentalist og tidligere sideman i en lang række bands og musikteaterforestillinger. Har spillet i Roskilde, Skanderborg, ARoS, Train, Berlin – Sølvbjørnfestival mm.
Udgav i 2020 han sit debutsoloalbum, som fik gode ord med på vejen, “… vedkommende tekster skabt af et tænkende voksent menneske – til brug og gavn for andre tænkende voksne mennesker.”
Hans overlegne kontrol af instrumenter, computer, stemmen, lyd og dynamikken er i sig selv en oplevelse. Til koncerterne afsøger han spændingsfeltet mellem stærke popsange og improvisationsmusik.