Generation Spice Girls v/ Elise Ligaard, forfatter

onsdag den 6. oktober Pris 75 kr. (gratis for kursister) arrangementer

Spice Girls er for mange det ultimative billede på 90’erne. Fans helt ned til 4-års alderen mødtes om at efterligne popgruppens vilde og sexede attitude, ofte til stor bekymring for forældrene. Spice Girls var et dybt kommercielt popfænomen, der samtidig prædikede ’Girl Power’ og venindesammenhold.

I dag er 90’ernes fans blevet voksne, og barndommens poppede kampråb vækker genklang i en tid, hvor diskussioner om #MeToo og fjerdebølgefeminismen præger den offentlige debat. Og hvor Buffalosko, Adidas-sæt og lyserøde dynejakker igen er blevet in.

Tag med på det sjoveste nostalgitrip, når Spice Girls-eksperten Elise Ligaard kaster et kærligt-kritisk blik på barndommens vigtigste popgruppe for at finde ud af, hvad der egentlig skete dengang i 90’erne. Elise Ligaard er forfatter til bogen ”Generation Spice Girls”, der udkommer på Gyldendal dette efterår.