Jeg er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium, Aarhus, og har stor erfaring indenfor både undervisning i musik, men også som udøvende musiker på tværs af genrer, instrumenter og landegrænser.

Jeg er uddannet kontrabassist, men er også multiinstrumentalist og anvender de fleste strengeinstrumenter og rytmeinstrumenter, foruden tangenter og vokal. Genremæssigt har jeg beskæftiget mig med det meste fra country, blues o.l. over reggae og pop til salsa og samba, for bare at nævne et udsnit. Derudover har jeg stor erfaring med studieindspilning og har medvirket på flere udgivelser, både cd, vinyl og digitalt. Og både som musiker og sangskriver/komponist.

Jeg har i løbet af min uddannelse rejst en del frem og tilbage mellem Danmark og storbyen Salvador i Brasilien, bl.a. for at samarbejde med forskellige lokale musikere og et indspilningsstudie. I forbindelse hermed har jeg også studeret på universitetet UFBA, Salvador, hvor jeg også var aktiv i byens musikliv. Med fra Brasilien har jeg også min kone Railane, med hvem jeg har fået vores skønne datter Maria Joana. Den brasilianske musik har naturligvis fået en særlig plads i mit hjerte, så derfor går studieturen på hovedfaget Musik & Performance naturligvis også til Brasilien!

Sideløbende med mit virke som højskolelærer er jeg en meget aktivt udøvende musiker både i faste bands og freelance. Største fokus er for tiden på det Aarhus-baserede folk-rock band ELLIE, som netop er i gang med at forberede debutpladen, hvor jeg er multiinstrumentalist og med-komponist. Tidligere har jeg medvirket på udgivelser af NovemberDecember, Madame Indigo, Acoustic Arcade, Captain Casanova og Liga Latina.

Når jeg ikke er at finde i øvelokalet, på scenen til en koncert eller i studiet, holder jeg meget af at gå i mørkekammeret og arbejde med forskellige gamle analoge fototeknikker for at lave håndlavede fotos, som enten bliver udstillet eller brugt som pr-fotos for egne bands eller andre musikere og som pladecovers.