Jeg kommer oprindeligt fra Søborg i København, men flyttede til Aarhus for at udleve min drøm om at blive Kaospilot. Derfor kommer jeg med en alternativ tilgang til design, der lægger vægt på den gode proces og en pædagogisk tilgang med fokus på selv- og kompetenceudvikling.

Jeg er autodidakt grafisk designer med over 10 års erfaring. Jeg er ikke en illustrativ grafiker, men jeg fokuserer mere på de tekniske aspekter i designsoftware. Min stil er farverig og minimalistisk med sans for detaljen. 

Lysten til at gøre en forskel for andre har altid boet i mig, og jeg har været aktiv i foreningsliv og frivilligt arbejde siden starten af gymnasiet. Derfor var det meget naturligt at søge mod Kaospiloterne, hvor jeg kunne indfri mine kompetencer indenfor projektledelse. Jeg håber på at inspirere eleverne, og vise dem at alt i princippet kan lade sig gøre, hvis man har viljen til det.

Jeg elsker højskolen som læringsplatform. For mig er det helt unikt at have et rum, der kombinerer fordybelse, social samhørighed og personlig udvikling. Min passion for højskolen begyndte i 2018, da jeg selv var elev på Rødding Højskole. Jeg har brugt de seneste par år på at udforske højskoleverdenen, og jeg har i den forbindelse stået for diverse projekter i samarbejde med elevforeninger og Folkehøjskolernes Forening. 

Jeg er nørd med stort N og har en stor interesse for både videospil og brætspil. Hvor videospil har været i mit liv, siden jeg var helt lille, er brætspillene noget jeg fandt interesse for under coronapandemien. Dette har nu udviklet sig til en spilsamling på omkring de 30.