Jeg er litterat af uddannelse og af hjerte og har de sidste par år arbejdet freelance som redaktør, oversætter og foredragsholder.

Da jeg var lille ville jeg være astronom. Efter gymnasiet troede jeg, at jeg skulle være læge. Da jeg flyttede til København, besluttede jeg, at jeg ville læse og skrive. Jeg havde mange bøger i forvejen og elskede dem, men det, jeg ikke havde – og det gør hele forskellen – var nogen at tale med dem om. Det fandt jeg i en lejlighed på Nørrebro, hvor vi, beboere og venner, ikke vidste, hvor vi skulle hen, om vi skulle uddanne os og arbejde, med hvad og hvorfor. Men der var tid til at læse, og det var det, vi gjorde. Et par stykker fra det fællesskab arbejder med film i dag, en er psykolog, en kok, en musiker, en skovarbejder. Et læsende fællesskab er ikke en karriere, men for mig at se et rum for udvikling af tanken og af øjnene, for mødet med det, der overskrider den personlige erfaring. Den type fællesskab har jeg opsøgt og blandt andet fundet som redaktør på litteraturtidsskriftet Trappe Tusind, hvor jeg var fire år, på Forlaget Gladiator, hvor jeg har oversat og redigeret og på Hans Otto Jørgensens forfatterskole.

Jeg brænder for litteraturen og formidlingen af den, men jeg har også løbende beskæftiget mig med radio og film. Det har givet et stort netværk, og det har været rart og udfordrende at bruge min faglighed i nye sammenhænge. Det hører også med til min baggrund, at jeg har rejst et år i Latinamerika og lært spansk på den måde, og at jeg har boet et år i Indien. De erfaringer er jeg meget glad for. Jeg vil også nævne mit arbejde som kok på en spansk restaurant. Det er den uortodokse arbejdserfaring, jeg har, og der lærte jeg noget om samarbejde og ansvar.

Når jeg har fri, bruger jeg tiden med min kæreste Sofie og vores søn Arthur på halvandet år. På det nære plan holder jeg meget af at lave mad og af at spille fodbold.

Herudover skriver jeg skønlitteratur og fagtekster, der er publiceret i tidsskrifter og magasiner.