Jeg er uddannet mediegrafiker i 2011, og har drevet designvirksomheden Tankeværk lige siden. Her udvikler jeg alt inden for visuel kommunikation – både web og tryk. Jeg tror på simpelt og personligt design, og får jeg lov, skal det gerne være bæredygtigt. Det behøver hverken at være højtsvævende eller kunstigt. Det handler om den gode idé – og resten er grundlæggende godt håndværk.

Jeg er måske lidt en jubelidiot. Evigt optimist i hvert fald. Alt kan lade sig gøre, vi skal bare finde ud af hvordan. Som udgangspunkt er ingen udfordringer for store, men jeg er bestemt ikke bange for at bede om hjælp og bruge mit netværk.

Jeg tror på simpelt og personligt design. Det behøver ikke hverken at være højtsvævende eller kunstigt. Det handler om den gode idé – og resten er grundlæggende godt håndværk.

I min fritid nyder jeg selskabet af min kone Diana, som jeg mødte her på skolen, da vi begge var elever i foråret 2012. Vi har en søn, Theodor, på to år og en mere på vej. Så snart jeg kan komme til det, spiller jeg fodbold på hyggeplan. Jeg elsker at lave god mad – gerne med så mange ingredienser som muligt fra egen køkkenhave. Ved siden af højskolelivet driver jeg også virksomheden Stenpapir, som er (ja du gættede rigtigt) papir lavet af sten. Knuste kalksten faktisk.