Jeg er uddannet i litteratur og kunsthistorie og har tilegnet mig den holdning, at kunstværker er noget, vi fuldender i den fælles samtale. Til det formål findes der nok ikke et mere velegnet sted end højskolen – jeg kan stadig blive helt bjergtaget af den mulighed for et åndeligt frirum, der opstår, når man bevæger sig langt væk fra karakterræs og præstationskrav. I faget Kunstforståelse motiveres vi af ren interesse, og ikke fordi man skal sige det ”rigtige” svar. Kunsten arbejder alligevel heller ikke i absolutte svar.

Jeg bor sammen med min kæreste Andreas – som også er højskolens litteraturlærer – i et alt for idyllisk rødt murstenshus bag skolen. Til daglig arbejder jeg med litteratur på mit hjemmekontor, hvor jeg også skal til at skrive mit speciale.

Ellers tilbringer jeg det meste af min tid i selskab med en god bog – når jeg da ikke går lange skovturer, slæber min bedre halvdel med på museumsudflugter rundt i landet eller udsætter mine medmennesker for mærkelige fermenteringseksperimenter i køkkenet.