Emma Nørgaard Petersen

Min kærlighed til litteratur startede allerede, da jeg gik i folkeskole og brugte samtlige frikvarterer i et hjørne af skolens bibliotek begravet i den ene bog efter den anden. Derfor læser jeg nu Nordisk sprog og litteratur med sidefag i Biologi ved Aarhus universitet. Biologien kommer ind i billedet, fordi jeg også interesserer mig meget for kroppen og naturens mange forunderligheder. I min fritid er jeg dog ofte at finde med et par strikkepinde i hænderne, og er altid klar på at hjælpe andre videre med deres strikkeeventyr!

I efteråret 2016 var jeg selv elev på Rødding højskole, hvor jeg havde Litteratur & Horisont som hovedfag og en masse kreative sidefag. Allerede dengang vidste jeg, at det var her, jeg skulle tilbringe mit praktikforløb. Noget af det mest fantastiske ved højskolen er netop, at både lærere og elever selv har valgt deres fag, og at der ikke er karakterer og eksamener. Det tror skaber et helt formidabelt læringsmiljø!