Man får altid et smil, en hjælpende hånd og en frisk bemærkning fra Conni, når man kommer i køkkenet.
Læs om andre lærere
Anja Rykind-Eriksen
Forstander, skaftevæver og mag. art. i kunsthistorie
Organisator og højskolemor. Hvis man ikke selv har styr på sit liv, skal Anja nok få det. Ingen får lov at hænge med ørerne uden, at det straks bliver opdaget.
Barn af den bedre borgerlighed, uddannet i oldtiden som teolog, senere lærer på Rødding Højskole med et broget program, seminarielærer på Ribe Statsseminarium (nu nedlagt) i historie, samfundsfag og religion, forstander på Båring Højskole (nu nedlagt), VUC lærer i Gram (nu nedlagt) og derfra til Rødding Højskole, som overlever os alle.
Jeg har altid elsket at lave mad. Det bedste er, når jeg kan lave så stor en del af måltidet som muligt helt fra bunden. Min interesse for selvforsyning voksede for alvor, da jeg som 26-årig flyttede i et kollektiv uden for Aarhus sammen med min kone og vores første barn. Her dyrkede vi vores egne grøntsager og havde grise, høns og moskusænder. Altsammen som…