Leverandør af fællesskab siden 1844

Korte kurser

Uanset om du er interesseret i egnen, sang, journalistik, vandring, politik, natur, historie, tekstil eller religion har vi et kursus, der passer til dig.

Højskoleophold

Hvert hovedfag kombineres med fire sidefag. Hovedfagene kan også kombineres på tværs ved at vælge et nyt hovedfag i 2. periode.

Rødding Højskole er Danmarks første højskole, grundlagt i 1844 og inspireret af Grundtvigs tanker. Her finder du et væld af muligheder - blandt andet inden for design, politik, journalistik, musik, tekstil og litteratur. Vi glæder os til at se dig!

Læs mere om vores hovedfag

Design & Innovation

På Design og Innovation arbejder vi bredt inden for design og introducerer dig til en verden af forskellige designgenrer. Du bliver afklaret om design er noget for dig og flyttet menneskeligt på en fantastisk studietur til Sydafrika!

Vi arbejder bredt inden for design, og introducerer dig til en verden af forskellige designgenrer, f.eks. produkt- og møbeldesign, grafisk design, mode og arkitektur – fordi godt design ofte skabes gennem tværfaglighed. Måske tror du, at du gerne vil arbejde med grafisk design, men finder ud af, at du er vildt god til at tænke i rum og arkitektur; eller du er 100% sikker på, at du skal være modedesigner, men finder ud af, at skrifttyper er det fedeste i verden.

På Rødding Højskole tager vi os tid at snuse til det hele, så du kan blive klogere på, i hvilken retning du gerne vil gå. Undervejs bliver vi inspireret af gæstelærere, der tænker og arbejder på nye måder, og du vil blive en del af et kreativt miljø, hvor der er plads til dine vildeste tanker.

Læs mere

Nyheder

Kort før jul sagde vi farvel til vores skønne efterårshold. Det var naturligvis et efterår præget af Corona, men E20 var SÅ meget mere! Vi kommer virkelig til at savne jer - kom snart igen ❤️
🎁 32.630 kr. til Dansk Flygtningehjælp 🎁

Mandag aften afholdte vores skønne efterårselever auktion og indsamlede hele 32.630 kr., som de havde valgt skulle gå til @dansk_flygtningehjaelp 🤲🏼

Man kunne bl.a. byde på en opvasketjans, et personligt digt, en hjemmestrikket hue, privatøkonomisk rådgivning, en live-size papfigur eller pandekager på sengen 🥞

E20, I er for nice! 😍

#røddinghøjskole #højskoleliv
I går sang vi ‘Mormors kolonihavehus’ ud af den gamle Højskolesangbog 💔 I dag klistrede vi den ind i den nye ⚡️ 

#højskoleliv #røddinghøjskole #mormors4ever #197 #RIP

📸 @sigridvalbjorn