Leverandør af fællesskab siden 1844

Korte kurser

Uanset om du er interesseret i livsfilosofi, religion, historie, sang, tekstil, grænseland, litteratur, humor eller naturvandringer har vi et kursus, der passer til dig.

Højskoleophold

Hvert hovedfag kombineres med fire sidefag. Hovedfagene kan også kombineres på tværs ved at vælge et nyt hovedfag i 2. periode.

Rødding Højskole er Danmarks første højskole, grundlagt i 1844 og inspireret af Grundtvigs tanker. Her finder du et væld af muligheder - blandt andet inden for design, politik, journalistik, musik, tekstil og litteratur. Vi glæder os til at se dig!

Læs mere om vores hovedfag

Design & Innovation

På Design og Innovation arbejder vi bredt inden for design, og introducerer dig til en verden af forskellige designgenrer: produkt- og møbeldesign, grafisk design, mode og arkitektur – fordi godt design ofte skabes gennem tværfaglighed. Måske tror du, at du gerne vil arbejde med grafisk design, men finder ud af, at du er vildt god til at tænke i rum og arkitektur. Måske er du 100% sikker på, at du skal være modedesigner, men finder ud af, at skrifttyper er det fedeste i verden.

På Rødding Højskole tager vi os tid at snuse til det hele, så du kan blive klogere på, hvilken retning du gerne vil gå. Undervejs bliver vi inspireret af gæstelærere, der tænker og arbejder på nye måder, og du bliver en del af et kreativt miljø, hvor der er plads til dine vildeste tanker.

Læs mere
En dag i det danske medielandskab 📸 På hovedfagsdøgnet var Journalistik & Mellemøsten på besøg ved en række danske medier. De startede til morgenmødet på @informationdk, og så gik turen ellers forbi @altinget.dk, @politiken, @zetland.dk og pressesekretariatet ved @sf_socialistisk_folkeparti inden de sluttede til afviklingen af 18.30’eren på @drnyheder 😅
Solskin og glidebane hører unægteligt sammen! ☀️💦❤️