Leverandør af fællesskab siden 1844

Korte kurser

Uanset om du er interesseret i egnen, sang, journalistik, vandring, politik, natur, historie, tekstil eller religion har vi et kursus, der passer til dig.

Højskoleophold

Hvert hovedfag kombineres med fire sidefag. Hovedfagene kan også kombineres på tværs ved at vælge et nyt hovedfag i 2. periode.

Rødding Højskole er Danmarks første højskole, grundlagt i 1844 og inspireret af Grundtvigs tanker. Her finder du et væld af muligheder - blandt andet inden for design, politik, journalistik, musik, tekstil og litteratur. Vi glæder os til at se dig!

Læs mere om vores hovedfag

Design & Innovation

På Design og Innovation arbejder vi bredt inden for design, og introducerer dig til en verden af forskellige designgenrer: produkt- og møbeldesign, grafisk design, mode og arkitektur – fordi godt design ofte skabes gennem tværfaglighed. Måske tror du, at du gerne vil arbejde med grafisk design, men finder ud af, at du er vildt god til at tænke i rum og arkitektur. Måske er du 100% sikker på, at du skal være modedesigner, men finder ud af, at skrifttyper er det fedeste i verden.

På Rødding Højskole tager vi os tid at snuse til det hele, så du kan blive klogere på, hvilken retning du gerne vil gå. Undervejs bliver vi inspireret af gæstelærere, der tænker og arbejder på nye måder, og du bliver en del af et kreativt miljø, hvor der er plads til dine vildeste tanker.

Læs mere

Nyheder

“Det lyder som en kliché, men man er jo nærmest glad hver dag!” 😍

Sådan sagde @victoriahviid , da vi fik lov at følge @august_barlebo og @annestoustrup på “Et døgn på Rødding Højskole” 🎥

Du kan høre flere kloge ord og se hele filmen på YouTube. Link i bio. 📺
Vi er i fuld gang med at bygge op og gøre klar til @fuldtflorfestival ❤️Kom og vær med til musik, talks, kunst og workshops i weekenden - vi glæder os! 🥳 #højskoleliv #røddinghøjskole #festival
Hvordan kommer man hurtigst muligt i festivalstemning? Fælles crowd surfing! 🥳🏄‍♀️Vi har taget hul på temaugen F22, og i løbet af den næste uge skal vi i fællesskab have stablet @fuldtflorfestival på benene. Der skal bygges, hygges, danses og tænkes store tanker! ☀️#røddinghøjskole #højskoleliv