Leverandør af fællesskab siden 1844

Korte kurser

Uanset om du er interesseret i livsfilosofi, religion, historie, sang, tekstil, grænseland, litteratur, humor eller naturvandringer har vi et kursus, der passer til dig.

Højskoleophold

Hvert hovedfag kombineres med fire sidefag. Hovedfagene kan også kombineres på tværs ved at vælge et nyt hovedfag i 2. periode.

Rødding Højskole er Danmarks første højskole, grundlagt i 1844 og inspireret af Grundtvigs tanker. Her finder du et væld af muligheder - blandt andet inden for design, politik, journalistik, musik, tekstil og litteratur. Vi glæder os til at se dig!

Læs mere om vores hovedfag

Design & Innovation

I Design & Innovation arbejder vi med en bred vifte af design, og vi introducerer dig til en række forskellige designdiscipliner: grafisk design, arkitektur, møbeldesign foruden grundlæggende designprocesser og kreativ tænkning.

Måske tror du, at du gerne vil arbejde med grafisk design, men finder ud af, at du er vildt god til at tænke i rum og arkitektur; eller du er 100% sikker på, at du skal være møbeldesigner, men finder ud af, at skrifttyper er det fedeste i verden. På Rødding Højskole tager vi os tid at snuse til mere én designdisciplin, så du kan blive klogere på, hvilken retning du gerne vil gå. Undervejs vil du blive inspireret af gæstelærere og designere, der tænker og arbejder på nye måder.

Læs mere
@fuldtflorfestival AFTERMOVIE🌟

Musik: ‘Færdig med dig’ @hablosssss
Vi drømmer om, at I kommer til @fuldtflorfestival i weekenden💚

Vi designer og bygger på fuld skrue, så Fuldt Flor Festival 2024 kan stå klar til alle artister og gæster - NØJ, hvor bliver det magisk!

🎟️ Køb jeres billet på www.fuldtflorfestival.dk eller i indgangen
Mandø F24🌊🏏🌦️🫶🏼
Magisk mandag er en fast del af programmet på Rødding🌟

Hvad det handler om, spørger du? At lege, fjolle og finde sit indre barn og konkurrencemenneske frem. I den her uge var der yoghurtkrig på programmet… en syrlig aften til mindebøgerne🤪
Halløj! Så er det blevet tid til musik-takeover, som vi ved, at I alle har glædet jer til💃🕺🏽

Jeg, Laura, er 21 år gammel, kommer fra København og spiller violin og klaver samt synger. Det jeg elsker mest ved at gå på højskole er det helt særlige fællesskab man får, når man er sammen så intensivt! Udover at spille musik bruger jeg min fritid på at strikke og hygge mig med de andre skønne elever🫶🏻🫶🏻

Jeg, Sofie, er 19 år gammel og kommer fra Fredericia. Jeg nyder hverdagen på højskolen, hvor jeg har fag som brugsklaver og vævning 🧶🎶

Jeg, Johannes, er 22 år gammel og kommer fra Odense. Jeg går også på musiklinjen og spiller trommer og guitar. I modsætning til de andre fra musik er jeg 2. optag, så jeg startede til februar. Højskole har været lige i min ånd, da jeg elsker de søde mennesker, jeg har mødt, og holder af at kunne spille en masse musik. I min fritid elsker jeg at hygge i studiet og spille volley ude bag spisesalen🕺